Suntem pasionati de caini, suntem crescatori si de aceea am dorit sa le oferim cainilor nostri si ai dumneavoastra o hrana de inalta calitate, care sa le asigure o nutritie superioara si o viata sanatoasa si fericita.

Pe langa hrana, va oferim vitamine, suplimente de top si accesorii de cea mai buna calitate pentru caini.

Pasiunea pentru aceste fiinte minunate a inceput cu multi ani in urma cand, in viata si in familia noastra, a intrat primul catel, un staffordshire bull terrier pe nume Bedross.

Acesta s-a dovedit a fi o fiinta deosebita, un caine foarte frumos si sanatos, care a devenit campion in expozitii chinologice si, cel mai important, a devenit prietenul cel mai bun al copiilor nostri.

Dupa el, au venit in canisa noastra mai multi catei din rasa staffordshire bull terrier, care acum formeaza familia noastra extinsa si care traiesc alaturi de noi.

Ca multi dintre dumneavoastra, fiind noi proprietari de catei, fara experienta si fara cunostintele necesare, am trecut prin multe dificultati si incercari in alegerea hranei, vitaminelor, suplimentelor si accesoriilor. 

Atunci ne doream sa existe un magazin cu o bogata oferta de produse destinate cainilor care sa ne ofere si consultanta directa de la personal avizat .

Pornind de la aceasta idee, am decis sa infiintam DOGMAG.RO, primul si singurul magazin on-line dedicat cainilor, un magazin in care sa gasiti produse de calitate la preturi corecte, un magazin care sa va ofere servicii complete si livrari rapide la domiciliu, oriunde in tara, fara costuri suplimentare exagerate.

Deasemenea, atat cat experienta si cunostintele ne permit, va oferim indrumari in cresterea si ingrijirea cainilor precum si consultanta in nutritie canina.

Acolo unde nu ne pricepem, putem apela la prieteni de-ai nostri cu mai multa experienta sau va indrumam catre medicii veterinari cu care colaboram.

Va recomandam cu incredere sa apelati la DOGMAG.RO si va garantam ca veti beneficia de cele mai bune servicii si cele mai bune sfaturi in alegerea produselor pentru catelul dumneavoastra. 

Sloganul nostru ,,UN CAINE IUBIT...ESTE DIFERIT ! " se bazeaza pe constatarile si experientele noastre si ale prietenilor nostri crescatori, care ne-au demonstrat ca un caine iubit si bine ingrijit se dezvolta mult mai armonios, are rezultate mult mai bune in competitii si va ofera inzecit dragostea lui neconditionata.


WWW.DOGMAG.RO    -   MAGAZINUL CAINELUI TAU !