Filtre de căutare
  • Varsta
  • Talie
Filtrează căutarea
FARMINA N&D LOW GRAIN
FARMINA N&D LOW GRAIN cu continut scazut de cereale este formulata pentru a satisface nivelele nutritionale stabilite de profilaxia nutritionala a alimentelor pentru caini AAFCO, pentru toate etapele de viata ale cateilor. Dieta ancestrala a cainelui a constat in principal din carne de animale si hrana uscata pentru caini FARMINA N&D LOW GRAIN reflecta acest lucru pentru ca are in compozitie peste 70% proteina animala, satisfacand aceasta necesitate nutritionala genetica a cainilor. Pentru a se conforma in continuare dietei bogate in proteine, carbohidrati si fibre, aceasta formula de mancare uscata pentru caini are restul de 30% din ingrediente din fructe, legume, vitamine si minerale. Pentru anumite sortimente FARMINA N&D LOW GRAIN continutul de proteine animale din formula este de 95%, carne fara os, care este mult mai mare decat in alte alimente premium pentru caini.
FARMINA N&D LOW GRAIN contine pui dezosat, pui deshidratat, grasime de pui, ou deshidratat, hering, hering deshidratat, amestec de hering si ulei de somon - toate in primele noua ingrediente. De aceea, catelul tau obtine beneficii nutritionale solide din tip de hrana uscata pentru caini.
De ce sa alegi FARMINA N&D LOW GRAIN :
Contine pui crescut din ferme italiene, hraniti fara organisme modifcate genetic, herringul salbatic si ouale provin din Italia.
Are o valoare biologica ridicata si o rata de digerabilitate de 95%."
Aceasta hrana este fara gluten si nu foloseste uleiuri vegetale de orice fel.
Este o mancare completa potrivita pentru toate varstele cainelui.
Este preparata din ingrediente fara organisme modificate genetic, pentru consum uman.
Nu contine porumb, soia sau produse pe baza de ulei vegetal.
Contine minerale chelate si aminoacizi (taurina pentru sanatatea inimii si L-carnitina pentru a transforma grasimea in muschi).
Include prebiotice si probiotice pentru o digestie sanatoasa.

Nu sunt produse în această categorie.