Filtre de căutare
  • Varsta
  • Talie
Filtrează căutarea
NATIVIA
Nativia este o companie ceha al carei scop este de a oferi crescatorilor hrana pentru animale de companie. Pe baza profesionalismului maxim al creatorilor de retete, a materiilor prime de inalta calitate si a continutului de nutrienti, care asigura o dieta sanatoasa si naturala a cainilor si a pisicilor.
"Cainele nu este gaina", si , pe baza acestei afirmatii, producatorii de hrana uscata Nativia au construit intreaga linie de produse Nativia bazata numai pe orez, in loc de o combinatie de cereale obisnuita in mancarea uscata pentru caini
Hrana uscata pentru caini Nativia este produsa cu tehnologii moderne. Informatiile despre compozitia produselor sunt prezentate intotdeauna in conformitate cu legislatia, detaliat si cuprinzator, astfel incat clientii sa stie ce cumpara.
Pe langa proteinele de origine animala, hrana uscata pentru caini Nativia contine antioxidant naturali care preven oxidarea grasimilor, extract de rozmarin. Pentru o mai buna utilitate a oligoelementelor in organismul cainelui, aceasta contine o forma chelata de oligoelemente.Pentru a sustine regenerarea celulelor hepatice, Nativia contine extract de lapte de ciulin. Pentru dezvoltarea optima, nutritia si regenerarea cartilajului articular, hrana uscata de la Nativia contine substante pentru suportul sistemului imunitar. Pe langa gustul excelent pe care cainii il adora, Nativia contine si drojdie si extract de malt. Pentru sustinerea functionarii corecta a tractului digestiv si a sistemului imunitar, granulele Nativia contin si prebiotice si probiotice.

Nu sunt produse în această categorie.