PETNATURE
PETNATURE - Hrana uscata premium
Hrana uscata PETNATURE pntru caini adulti este recomandata pentru blanosi cu un nivel ridicat de activitate, caini de lucru sau sportivi sau care au dificultatiin mentinerea conditiei fizice adecvate. Este o dieta potrivita pentru catelusele gestante sau care alapteaza. Acizii grasi, Omega 3 si Omega 6 in combinatie cu biotina, vitamina A si zincul ajuta pielea sa ramana sanatoasa si blanita lucioasa. Hrana uscata PETNATURE ajuta la dezvoltarea si menitinerea in buna stare de sanatate a sistemului nervos, dar si a acuittatii vizuale. Macro si micro-mineralele cu un nivel optim de glucozamina si sulfat de condroitina ajuta la mentinerea cartilajelor, articulatiilor, scheletului si sistemului muscular sanatoase. Combinatia perfecta de grasimi si carbohidrati permite eliberarea continua a energiei, sporind rezistenta cainelui. Proteinele de calitate superioara, grasimile animale si vegetale, carbohidratii si nivelurile moderate de fibre (solubile si insolubile), promoveaza miscarile sanatoase ale intestinului si mareste digestibilitatea alimentelor.
Adaugarea de antioxidanti naturali, vitamine, acizi grasi, minerale din hrana uscata pentru caini de la PETNATURE favorizeaza rezistenta sistemului imunitar al animalului pentru a face fata bolilor pe tot parcursul vietii.
De asemeni, PETNATURE este o hrana uscata excelenta petrru digestie si mentinerea apetitului catelului tau.
PETNATURE - Crestere sustinuta pentru catelusi
Combinatia corecta de proteine cu valoare biologica ridicata, vitamine, macrominerale si microminerale, ajuta catelul sa-si atinga potentialul genetic maxim. Hrana contine toate vitaminele necesare dezvoltarii sanatoase a cainelui.
Petnature Adult - Hrana uscata premium - 20 kg
Hrana premium pentru caini adulti (12 luni – 8 ani) cu activitate fizica medie.O piele si o bla..
Petnature Adult Lamb & Rice - Hrana uscata premium - 20 kg
Hrana uscata premium - recomandata cainilor adulti O piele si o blana sanatoasaAcizii grasi,&nb..
Petnature Adult Premium - Hrana uscata premium - 20 kg
Hrana uscata premium recomandata cainilor adulti cu un nivel ridicat de activitate, de lucru, s..
Petnature Adult Regular - Hrana uscata premium - 20 kg
Hrana uscata premium -Recomandata pentru toate rasele, cu activitate fizica medie, cu varsta intre 1..
Petnature Puppy-Junior-Hrana uscata premium - 20 kg
Hrana uscata premium recomandata pentru toate rasele cu varsta intre 2 si 10 -12 luni. Perfect adapt..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)