LIVRAREA COMENZILOR

Pentru orice comanda taxa de livare este de 19 de lei.
Aceste preturi sunt valabile pentru toate localitatile din tara fara costuri suplimentare.

POTI COMANDA DIN ORICE LOCALITATE, ORICE PRODUS SI GARANTAT NU VEI PLATI NICI O TAXA DE LIVRARE IN PLUS !

VA LIVRAM COMANDA ORIUNDE DORITI IN ROMANIA CU DOAR 19 LEI !

Termenul de livrare: 

Intre 2 - 4 zile lucrătoare din momentul predarii coletelor catre firmele de curierat, pentru produsele aflate pe stoc la noi in depozit sau in depozitul furnizorilor nostri.
Intre 8 - 10  zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, pentru produsele care nu sunt pe stoc la noi in depozit sau la furnizori si este nevoie sa fie aduse de la depozitele din Europa. PENTRU PRODUSELE CARE SE ADUC DE LA DEPOZITELE DIN EUROPA, PLATA SE FACE IN MOMENTUL COMENZII.
Daca un anumit produs nu este pe stoc sau nu poate fi adus in timp util, veti fi instiintat telefonic sau pe e-mail de unul dintre operatorii nostri si, cu acordul dumneavoastra, produsul respectiv poate fi inlocuit cu un altul, cu pret similar ori apropiat, de calitate similara,  puteti alege orice alt produs doriti, ori puteti anula comanda.

Comenzile primite pana in ora 10, in zilele lucratoare, se prelucreaza si se livreaza catre firmele de curierat in aceeasi zi.
Comenzile primite după ora 10, in zilele lucratoare, sunt procesate si livrate catre firmele de curierat a doua zi lucrătoare.
În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită datorita conditiilor meteo nefavorabile ( ninsori, viscol, polei, ceata, etc. )
Livrările sunt facute exclusiv prin firme de curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  
Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.

ATENTIONARE !

In luna decembrie,luna cadourilor, datorita volumului mare de expeditii si de colete care trebuiesc procesate de firmele de curierat rapid, pot aparea intarzieri la livrarea comenzilor. 

Deasemenea, in decembrie, ianuarie si februarie, datorita conditiilor meteo nefavorabile, pot aparea intarzieri la livrarea comenzilor.

Aceste intarzieri nu se pot imputa firmei noastre ,noi livrand coletele catre firma de curierat, in ziua sosirii comenzii,daca aceasta este facuta pana in ora 10.