TERMENI SI CONDITII
 
Magazinul online www.dogmag.ro este proprietatea societatii comerciale SC EUROPREMIER SRL si ofera spre vanzare produse originale destinate cresterii cainilor. Comandarea produselor comercializate pe acest site implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.
Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:
Legea comertului electronic - 365/2002 
Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
Achizitionarea produselor
Clientul poate achizitiona orice produs prezent in oferta magazinului online, societatii comerciale EUROPREMIER SRL revenindu-i obligatia de a livra produsele comandate doar daca acestea se afla pe stoc, la pretul la care au fost comandate. Societatea nu garanteaza disponibilitatea permanenta in stoc a produselor afisate. In caz de indisponibilitate, societatea se obliga sa instiinteze clientul si sa lase clientului decizia de a inlocui produsele sau de a renunta la comanda.
Comenzile pot fi plasate online sau telefonic. Dupa plasarea unei comenzi, clientul va fi contactat de catre un reprezentant al societatii pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare. Pentru a putea fi contactat, clientul este obligat sa introduca datele - email si/sau telefon - corecte.
Prezentarea produselor pe site-ul www.dogmag.ro se realizeaza prin intermediul descrierilor si a pozelor cu caracter informativ. 
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, indiferent de motiv, societatea se obliga sa instiinteze clientul in cel mai scurt timp, lasand la latitudinea acestuia livrarea sau anularea comenzii.
Modalitatile si costurile de livrare 
Produsele vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, in toata tara.
Costurile de livrare sunt calculate in timp real si afisate in momentul plasarii comenzii, precum si in emailul de confirmare a comenzii. Livrarea se face exclusiv pe intreg teritoriul Romaniei.
Plata se face ramburs la ridicarea coletului sau prin transfer bancar.
Returnarea produselor
Conform Legii: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator".
S.C. EUROPREMIER  S.R.L. este de acord cu returnarea produselor in conditiile in care acestea nu corespund calitativ sau, din vina noastra, a fost livrat alt produs decat cel comandat, desi acceptam, confirm legii, si returul fara o motivatie anume, cu conditia ca returul sa se faca in termen de 14 zile lucratoare prin anuntarea in prealabil prin completarea formularului de retur de pe site si deasemenea,daca este vorba de hrana si alte alimente pentru caini,recipientele in care se afla produsele sa nu fie deschise. De asemenea, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: ambalaj original, etichete atasate etc.
Pentru un produs returnat, clientul poate solicita un alt produs in schimb sau poate solicita returnarea banilor.
Returnarea banilor se face in termen de 10 zile lucratoare intr-un cont pus la dispozitie de client !
SC EUROPREMIER SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile ori de cite ori acest lucru este necesar si fara o notificare prealabila.
Garantia produselor
Produsele de hrana,  prezente in oferta magazinului online www.dogmag.ro, fiind consumabile, nu sosesc insotite de "Certificat de Garantie". Societatea comerciala EUROPREMIER SRL garanteaza insa originalitatea produselor comercializare si accepta returul in conditiile specificate de lege si mentionate anterior.
Daca aveti probleme legate de o comanda puteti lua legatura cu noi la telefon +40749.052.911sau prin email la office@dogmag.ro.
Drepturi de autor
Intregul continut al siteului www.dogmag.ro - texte, imagini, elemente grafic, design, aplicatii, programe, scripturi - este original sau obtinut cu acordul producatorilor/colaboratorilor societatii , apartine furnizorului si este protejat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor. Este interzisa reproducerea de materiale de pe site fara acordul nostru prealabil. Orice incalcare a drepturilor de autor trebuie semnalata la adresa de email office@dogmag.ro.
IMAGINILE PRODUSELOR PREZENTATE PE SITE-UL NOSTRU AU CARACTER PUR INFORMATIV SI POT EXISTA MICI DIFERENTE INTRE IMAGINEA PRODUSULUI DE PE SITE SI PRODUSUL IN SINE !
Securitatea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC EUROPREMIER  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru al familiei clientului ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este intocmirea de contracte, intocmirea de facturi, livrarea comenzilor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile SC EUROPREMIER SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC EUROPREMIER SRL se obliga sa administreze numai pentru scopurile specificate datele personale pe care clientul le furnizeaza pe site-ul www.dogmag.ro si sa nu difuzeze aceste date personale catre terti. 
Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul poate adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email afisata in sectiunea Contact sau prin posta.
In cadrul magazinului online www.dogmag.ro, clientul este responsabil pentru orice activitate care survine prin accesarea contului si parolei personale. Societatea comerciala EUROPREMIER SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ si nu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale de acces pe site si nu raspunde pentru defectiunile ce nu depind de aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care este gazduit magazinul online www.dogmag.ro.
Datele personale ale clientului din cadrul contului creat pe site-ul www.dogmag.ro vor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intre societate si client. Datele personale ale clientului vor fi folosite de catre SC EUROPREMIER SRL strict in scopul declarat si nu vor fi facute publice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricarei verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.
   EUROPREMIER SRL   este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de inregistrare 120144777472.
   EUROPREMIER SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre EUROPREMIER SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre EUROPREMIER SRL  nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@dogmag.ro.