Cod produs: NUTOIL1L
Puncte de recompensă: 5
Disponibilitate: STOC EPUIZAT
64,00 RON 93,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 540
You will earn 5 for buying this product

Ulei de Somon Salbatic Nutrivet

Uleiul de Somon Salbatic NUTRIVET este provenit exclusiv din surse naturale si nu are in compozitie coloranti sau aditivi alimentari. Obtinut din prelucrarea somonului salbatic prin presare la rece, produsul nu contine niciuna dintre substantele utilizate pentru cresterea somonului de ferma: pesticide, dioxine, metale grele, antibiotice, coloranti etc.

Prin hranirea din sursa naturala (creveti), somonul salbatic poate sintetiza Astaxanthina care este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti la ora actuala. Aceasta Astaxanthina ii da culoarea rosie/orange uleiului de somon salbatic.

Acizii grasi din uleiul de somon (Omega 3 EPA si DHA) sunt metabolizati direct de organism spre deosebire de cei din plante (Omega 3 ALA) care necesita o conversie anterioara, prin aceasta pierzandu-se pana la 95% din acizii grasi metabolizati. De aici calitatea net superioara a acizilor grasi Omega3 proveniti din surse de origine animala fata de cei proveniti din plante.

Acizii grasi Omega 3 EPA si DHA sunt considerati acizi grasi esentiali deoarece ei nu pot fi sintetizati de organism. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, acesti acizi trebuie obtinuti din dieta sau suplimente alimentare. EPA si DHA sunt componente structurale necesare ale membranei celulare, mentinand fluiditatea si permeabilitatea acesteia, necesare bunei functionari a unei celule sanatoase.

Compozitie: Ulei de Somon Salbatic 100%
Produsul contine acizi grasi esentiali Omega 3 = 30% ( DHA 11,9%, EPA 9,8%), si Omega 6 = 7% si antioxidanti, vitamina E = 1000 ppm

Actiune: Omega 3 este esential pentru sanatatea organismului, reducand riscurile cardio-vasculare si avand efecte benefice asupra starii de sanatate (probleme articulare, stimularea sistemului imunitar, probleme dermatologice/caderea blanii, tonus). Conform studiilor de specialitate uleiul de peste - spre deosebire de cel din plante - reduce problemele cardiace, este folositor in tratarea aritmiei si poate preveni ischemia cardiaca . O dieta bogata in Omega 3 si 6 intr-o proportie echilibrata combate problemele renale si diminueaza aparitia spontana a acestora.
Sursa naturala de acizi grasi Omega 3 intarind sistemul imunitar si contribuind la dezvoltarea armonioasa a puilor.
Dupa 6-8 saptamani de aplicare, uleiul de Somon Salbatic reduce semnificativ dermatitele atopice si manifestarile acestora (iritatii, prurit, inflamatii locale, deshidratare/descuamare) si imbunatateste in mod evident calitatea blanii si starea pielii. De asemenea, o dieta imbogatita cu Omega 3 si 6 imbunatateste tonusul general la cainii de toate varstele si creste acuitatea vizuala si auditiva la cainii de varsta a 3a

Utilizat pentru:

Piele: Eczeme si iritatii, dermatite, seboree, deshidratare
Blana: Mata, rara, lipsita de stralucire; Naparlire excesiva
Intarirea sistemului imunitar si recuperare post-operatoriu
Probleme cardiace, inclusiv pentru prevenirea acestora (diminueaza riscurile cardiovasculare)
Probleme si suferite articulare (Artrita, Reumatism etc)
Efect anti-inflamator
Incetineste evolutia pe termen lung a problemelor renale cronice si imbunatateste hemodinamica sistemului renal
Optimizeaza functionarea creierului si a sistemului nervos
Inapetenta
Cresterea vitalitatii la cainii batrani sau apatici
Imbunatatirea tonusului general
Dezvoltarea armonioasa a puilor si cateilor tineri
Femele gestante/cu lactatie. - Favorizeaza fertilitatea
Contraindicatii: Nu se cunosc contraindicatii

Efecte adverse: Nu s-au inregistrat.

Dozaj zilnic:

1 si 1/2 apasare pt 5 kg masa corporala (1 apasare=2 ml), in amestec cu hrana umeda sau uscata a animalului de companie. In caz de probleme de sanatate sau dog show a se dubla dozajul.
Termen valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei

Depozitare: La temperaturi sub 20°C, ferit de lumina solara. Produsul nu necesita refrigerare pe durata utilizarii.

Uz veterinar: pt caini si pisici

Procesat in Franta

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie