Producător: PET NATURALS
Cod produs: K9COMPL180
Puncte de recompensă: 8
Disponibilitate: STOC EPUIZAT
134,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 890
You will earn 8 for buying this product

K-9 COMPLETE - supliment nutriţional complet şi echilibrat pentru caini.

O formulă completă de multi-vitamine/minerale cu enzime digestive şi antioxidanţi pentru caini de toate varstele şi rasele.

INGREDIENTE

Ficat de pasăre hidrolizat, drojdie de bere uscată, fosfat de calciu, celuloză, oxid de magneziu, alge, acid stearic (vegetal), acid ascorbic, clorură de potasiu, proteinat de fier, niacină, proteinat de zinc, dioxid de siliciu, proteinat de magneziu, bromelină, pepsină, acid para-amino benzoic, vitamina E, lecitină din soia, betaină, clorură de colină, pantotenat de calciu, complex crommetionină, inositol, vitamina B12, morcovi deshidrataţi, riboflavină, proteinat de cobalt, mononitrat de tiamină, vitamina A, vitamina D3, piper roşu, nucşoară, clorhidrat de piridoxină, pancreatină, biotină, proteinat de cupru, complex menadionă-bisulfit de sodiu (sursa de vitamina

K), acid folic, selenit de sodiu.

INDICATII

K-9 COMPLETE este recomandat pentru toate rasele de caini, indiferent de mărime, varstă şi nivel de activitate. Este benefic pentru cainii in creştere, pentru femelele gestante sau lactante şi pentru cainii activi.

K-9 COMPLETE are o formulă echilibrată, completă şi eficientă care permite o recuperare rapidă a animalelor bolnave sau post-operator şi ajută la menţinerea unei sănătăţi optime a cainilor şi căţeilor.

K-9 COMPLETE asigură o formulă echilibrată de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi, enzime digestive, antioxidanţi şi alţi factori care impreună ajută la sănătatea cainelui dumneavoastră.

Este important să administrezi cainelui tău multi-vitamine pentru că acestea sunt nutrienţi esenţiali pentru cainii adulti şi căţeii in creştere şi nu se regăsesc in hrana preparată in casă şi/sau in suplimentele obişnuite.

K-9 COMPLETE conţine peste 40 de nutrienţi necesari sănătăţii, cum ar fi:

- vitamine hidro şi liposolubile, cum sunt vitaminele A, C, D, E, K şi un echilibrat Complex B antistres.

- enzimele digestive favorizează absorţia şi utilizarea substanţelor nutritive din dieta cainelui la nivelul intestinului subţire.

- acidul linoleic (acid gras Omega 3) asigură o piele şi o blană sănătoasă.

- 11 minerale vitale care menţin compoziţia optimă a fluidelor din organism, formarea celulelor rosii, a sistemului osos şi buna funcţionare a sistemului nervos.

- antioxidanţi precum vitaminele A, C, E şi seleniul care ajută sistemul imunitar.

Multe produse similare nu conţin vitamina K, acid lipoic, betaina, metionina, cromul şi cobaltul, elemente indispensabile pentru sănătatea cainilor.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

1/2 tabletă zilnic pentru cainii cu greutatea sub 13,5 kg.

1 tabletă zilnic pentru cainii cu greutatea cuprinsă intre 14 - 40 kg.

2 tablete zilnic pentru cainii in greutate de peste 40 kg.

Dacă administraţi mai mult de 1 tabletă se recomandă divizarea necesarului in 2 prize, dimineaţa şi seara.

K-9 COMPLETE este disponibil sub formă de tablete delicioase şi masticabile cu un gust de ficat de pasăre.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie